07 / 14
Dalpremier és előrendelés

Lana következő albuma, a Lust For Life szerda óta előrendelhető. Aki előrendeli az albumot, az két új dalt is letölthet azonnal. Szintén szerdán volt két dal világpremierje is, amelyek először a Beats 1 Radio-n voltak hallhatóak. Az első dal a Summer Bummer, amelyen két amerikai rapper is közreműködött, A$AP Rocky és Playboi Carti. A második dal a Groupie Love, amin szintén közreműködött A$AP Rocky. A Summer Bummer rendezője Boi-1da volt, aki olyan művészek munkáinál is producer volt, mint Drake, Eminem, Rihanna és Kendrick Lamar. A teljes Lust For Life album július 21-én fog megjelenni, a bakelit, kazetta és boxszett verziók pedig szeptember 28-án.

Zane Lowe beszélgetett is egy kicsit Lana-val, amit itt meghallgathattok. Néhány részletet kiemeltem, amik szerintem lényegesek lehetnek.

A Rocky-val való kapcsolat

Szerepelt a National Anhtem-nek készített videómban és azóta kapcsolatban állunk. Sokat utazik, de amikor városon belül van.. lemegyek a stúdióba és megnézem min dolgozik, háttérénekelek a számbaiba. Valószínűleg rengeteg olyan szám van amin együtt dolgoztunk. Megcsináljuk, majd elfelejtjük őket.

A Groupie Love-ról

Négy olyan dalom volt, amit elő akartam adni Rockynak. Először Hectornak (az ASAP egyik producere) játszottam le őket. Ő azt mondta, hogy ezek közül Rockynak a Groupie Love tetszene. Lejátszottam neki és imádta. Lejött és pár sort dalba szedett. Pár hónappal később elhatározta, hogy máshogy akarja csinálni, úgyhogy csinált egy különböző verziót, ezután picit megváltoztattuk a dalt.

A dallistájáról

A dallistám sokat változott az elmúlt hónapokban. A középső részben rengeteg tűz van, bár nem túl gyors, az ütemek kemények.

Arról amikor kínosan viselkedik

Igen, nagyon kínos tudok lenni. Attól függ. Úgy értem, hogy nem igazán érdekel ha kínos vagyok.

Egy világturnéról

Öt egyszeri bemutatóm van, amiről az emberek valószínűleg nem tudnak. Furcsa a helyzet a fesztiválokkal, mert már majdnem olyan érzés, mint egy turné, de mégse. Nagyon szeretnék valaki olyannal menni akit szeretek. Szeretnék utazni. Mint ahogyan Courtney Love-val csináltam. Két éve.

A Collabsról

Nagyon sokat tettem Miles Kane-nel együtt. A srácok a TLSP-től egy mellékprojekten dolgoztak. Decembertől márciusig tartott. Jó ötletnek tűnt, de miután meghallgattam az összes dalt úgy éreztem, hogy igazából mindet Miles-nak szánták szóló anyagnak. Remélem, hogy megtartják azokat a számokat amiket együtt csináltunk. Olyan sokat csináltunk. Több dalt is csináltam különböző emberekkel, de nem igazán akarom, hogy megjelenjenek. [..] Az előbb Marina-ról beszéltünk, mindig mondjuk, hogy csinálunk valamit, de nem tudom, hogy mit fog csinálni a zenéjével.

A Yosemite-ről

Ez egy olyan szám, amiről beszélek online, interjúkban, de még sincs rajta a lemezen. Ez túl boldog. Mi még nem tartunk ott. JK. Ezt fura volt kimondani. Úton vagyok afelé a hely felé amiről a Yosemiteben énekeltem, de még nem vagyok ott.

Még nincs hozzászólás.

Leave a comment